MIKROVOKS 7 A JELENLEG KAPHATÓ LEGKORSZERŰBB, INTEGRÁLT TESTÜLETI RENDSZER..

.. nem csak önkormányzati testületek, de más demokratikus és tőkearányos döntéshozatali testületek munkáját szolgálja ki az előkészítéstől a döntések végrehajtásáig és publikálásáig…

Érdekelnek a részletek is! Bővebb tájékoztatást kérek a termékről!

Szavazatszámlálás

Nyílt, titkos és névszerinti szavazások lebonyolítását végzi a rendszer..

Vitavezetés

A hozzászólásra jelentkezőket a gép sorba rendezi és megjeleníti az elnök előtti monitoron..

Hangosítás

A résztvevők önálló, névre szóló, szavazó és mikrofonos egységgel rendelkeznek..

Jegyzőkönyv vezetés

A rendszer kezelése és a jegyzőkönyvezés könnyen elsajátítható..

Digitális hangrögzítés

A kódolt, digitális hangfelvételt is közvetlenül a számítógép végzi.

Diktafon üzemmód

Az ülés befejezése után digitális diktafon funkciók segítenek a jegyzőkönyv megírásához.

A MikroVoks szavazatszámláló rendszer Magyar Termék Nagydíjas szoftver!

Szavazatszámlálás

Nyílt, titkos és névszerinti szavazások lebonyolítását végzi a rendszer, az SZ.M.SZ. általános előírásai szerint. A szavazatok összeszámlálása, kiértékelése és jegyzőkönyvezése néhány tizedmásodperc alatt készül el. Az eredmény azonnal a teremben elhelyezett kijelzőkön látható, a Határozatok, rendeletek tárában rögzíthető.

Vitavezetés

A hozzászólásra jelentkezőket a gép sorba rendezi és megjeleníti az elnök előtti monitoron. Lehetőség van különböző fontosságú jelentkezések külön sorrendi nyilvántartására. (Pl. normál, ügyrendi, esetleg frakcióvezetői, vagy bizottsági elnöki.). A rendszer napirendi pontonként rögzíti a kérdések és hozzászólások számát. Az SZ.M.SZ. -ben rögzített hozzászólási idők túllépése esetén figyelmeztető hangjelzést is adhat.

Hangosítás

A résztvevők önálló, névre szóló mobil szavazó és mikrofonos egységgel rendelkeznek:

– asztali kivitel, gégecsöves mikrofonnal (45-60 cm)
– beépített mikrofonnal
– felhajtható állványos mikrofonnal, vagy
– gallérra tűzhető, elegáns “klipszmikrofonnal”

egyaránt rendelhető.

Hozzászólások ideje alatt a számítógép bekapcsolja az adott személy mikrofonját, ez a hang a teremhangosító rendszerre, a hangosjegyzőkönyv magnetofonjára, digitális hangrögzítés esetén a hangkártyára, valamint a élő internetes közvetítésre kerül az Önkormányzati.TV médiaszerver oldalon keresztül.

Jegyzőkönyvvezetés

A szavazórendszer kezelése és a jegyzőkönyvezés könnyen elsajátítható minden olyan személy számára, aki a Windows bármely verziójának kezelését korábban már megtanulta és rendelkezik szövegszerkesztői ismeretekkel. A munka megkönnyítése érdekében a kezelőszoftver tartalmaz egy súgórendszert, valamint a rendszernek tartozéka egy kezelési kézikönyv is, melyekben minden információ megtalálható.

Digitális hangrögzítés

A kódolt digitális hangfelvételt is közvetlenül a számítógép végzi. A felvétel minősége a mintavételi frekvencia változtatásával beállítható. A felvétel szintje automatikus, vagy az ülés közben manuálisan is állítható.

A hangfelvétel munkakönyvtára tetszőlegesen kiválasztható. A felvétel közben biztonsági mentések történnek a hangos-jegyzőkönyv védelme érdekében. Tehát áramkimaradás, vagy az operációs rendszer esetleges hibája miatt nem veszhet el adat vagy információ.

A rögzítés közben a fontos események alkalmával (pl: szavazások, napirendi pontok beszúrása, pultok ki-, bekapcsolása, mikrofonok ki-, bekapcsolása, hangrögzítés ki-, bekapcsolása) az időpontok rögzítésével együtt indexelés történik, ami tovább könnyíti a későbbi feldolgozási munkát.

Diktafon üzemmód

Az ülés befejezése után az összefűzött hanganyag visszahallgatható. Ez többféle módon történhet:

– teljes hanganyag, hozzászólásonként
– teljes hanganyag folyamatosan minden hozzászóló meghallgatásával,
– napirendi pontonként
– név szerint

A kezelés megkönnyítésére USB lábpedált is használhatunk.

Kompatibilitás a hordozható számítógépekkel: A rögzített hanganyag a megfelelő felvételi mintavételi frekvencia beállításával (11025 Hz) a hordozható számítógépeken is visszajátszható és ott a jegyzőkönyv további feldolgozására is adott a lehetőség.

Érdekelnek a részletek is! Bővebb tájékoztatást kérek a termékről!

Friss híreink