Közvetítőrendszer az Ön igényeinek megfelelően a legegyszerűbbtől a csúcsminőségig.

..Testületi ülés, vagy bármilyen rendezvény közvetítése falra szerelt kamerákkal, kameraállványok, vastag kábelek és operatőrök nélkül…

Érdekelnek a részletek! Kérek bővebb tájékoztatást a termékről!

Nincs zavaró körülmény

A felhasználó számára szinte észrevétlenül bonyolítja a közvetítést a rendszer.

MikroVoks kapcsolat

A szavazatszámláló és konferencia rendszer által vezérelt kamerák.

Közvetítés hálózaton keresztül

Video és hangközvetítés interneten, intraneten vagy a helyi kábeltelevíziós hálózaton keresztül is történhet.

Médiaszerver

A lakosság és az érdeklődők földrajzi helytől függetlenül tudják a döntéshozatal folyamatát követni!

Intelligens kamerapozíciók

Képviselői helyenként akár több kamera is felprogramozható, és tetszés szerint adásba keverhető.

Automata feliratozás

Automatikus feliratozásra is van lehetőség a MikroVoks programtól kapott információk alapján!

G-HD kamerákkal kitűnő a képminőség

A HD rendszer csendben és észrevétlenül végzi munkáját. A kamerák vezérléséről, mozgatásáról pedig a MikroVoks e-testületi rendszer gondoskodik.

Partnereink

..a teljesség igénye nélkül..

Azon partnereink akiknek a szolgáltatásait ajánljuk és értékesítjük ügyfeleink részére.

Tudjon meg többet a robotkamerákról és azok képességeiről!

XV. kerület nagy terem, robotkamerás rendszer

..HD kamerákra váltott a hivatal..

Budapest XV. kerületi önkormányzata a korábbi SD kamerás rendszerét újította fel MikroKam HD rendszerre. A fejlesztésnek köszönhetően a korábbi 4:3-as helyett, most már 16:9-es képarányban és (akár gyengébb fényviszonyok mellett is) tűéles kép mellett követhető a testületi munka. Az ülésteremben négy, előprogramozott kamera került elhelyezésre. A rendszer beállítását követően ezek folyamatosan figyelik a felhasználókat.

A HD felbontás nem csak az internetes közvetítések számára hozott minőségi javulást. Ezzel az upgrade-el a rendszer alkalmassá vált a földfelszíni, ill. kábel televíziós közvetítések számára is.

A MikroKam – Robotkamerás közvetítő rendszer Magyar termék Nagydíjas szoftverrel!

Nincs zavaró körülmény

A felhasználó számára minden zavaró momentum nélkül végzi a munkát. Az önkormányzat szakembere indítja el az elő közvetítés folyamatát, rajta kívül a normál működés során nincsen más beavatkozó személy, a folyamatok teljes körűen automatizáltak.

A MikroVoks szavazatszámláló és konferencia rendszer által vezérelve, automatikusan működnek a kamerák, oda fordulnak aki hozzászól, adásba kerül a kép és szintén automatikusan megjelenik a feliratozás is.

MikroVoks kapcsolat

A MikroVoks szavazatszámláló és konferencia rendszer által vezérelve, automatikusan működnek a kamerák, oda fordulnak aki hozzászól, adásba kerül a kép és szintén automatikusan megjelenik a feliratozás is.

Természetesen lehetőség van a közvetítés folyamatán minden fázisban manuális beavatkozásra is. Az így megvalósított video és hangközvetítést vagy a helyi a televíziós hálózaton keresztül, vagy egy stream szerveren keresztül kerül az Önkormányzati TV médiaszerverre.

KÖZVETÍTÉS HÁLÓZATON KERESZTÜL

A megvalósított video és hangközvetítést vagy a helyi a televíziós hálózaton keresztül, vagy egy stream szerveren keresztül kerül az Önkormányzati TV médiaszerverre.

MÉDIASZERVER

Az Önkormányzati TV médiaszerverről aztán a lakosság és az érdeklődők földrajzi helytől függetlenül tudják a döntéshozatal folyamatát követni. A testület tagjai szempontjából semmilyen változással nem jár, a már megszokott módon végezhetik munkájukat, ugyanúgy ahogyan eddig.

Az ülésteremben 3 vagy 4 robotkamera kerül elhelyezésre, melyek a rendszer beállítását követően folyamatosan figyelik a képviselők hozzászólásait, majd az így keletkező videó anyagot továbbítják egy központi vezérlő számítógépre. Ennek a központi PC-nek a feladata, a robotkamerákról érkező képi anyagok összekeverése, archiválása, illetve -szükség esetén- továbbítása..

INTELLIGENS KAMERAPOZÍCIÓK

A kamerapozíciókat a képviselői helyekhez lehet rendelni. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy amikor a hozzászóló bekapcsolja a mikrofonját, a felprogramozott kamerák az előre beállított pozíciókba beállnak. Egyszerre több kamerát is programozhatunk ugynarra a pontra. A kezelői felület térkép nézetében a kamerapozíciók programozása és a kézi kameraállítások könnyen elvégezhetők.

Automata feliratozás

Ha MikroVoks rendszerrel együtt működik a Mikrokam, akkor a feliratozás automatikusan megoldott. Ezen kívül önállóan, vagy saját adatbázisból is feliratozható a közvetítés. Mindkét esetben lehetősége van a kezelőnek az azonnali beavatkozásra, módosításra.

Felkeltette az érdeklődésemet, tájékoztatást kérek a termékről!

Friss híreink