***

Ötletek a nyári teremfelújításhoz

A minőség a részletekben  rejlik

Lenti videónk a MikroVoks közgyűlési rendszerek telepítéséhez, újratelepítéséhez kapcsolódik. A Pop-up süllyesztett asztali- és padlódoboz kiváló, esztétikus megoldást biztosít a már meglévő csatlakozó ajzatok elrejtéséhez. A 3 modulos kivitel alumínium és sárgaréz, míg 2×3 modulos kivitel alumínium kivitelben is elérhető. A kedvező 5 mm vékonyságú fedele miatt bátran ajánljuk asztali használathoz.

 

A Pop-up süllyesztett asztali- és padlódoboz vegyes használatú termek esetében kifejezetten praktikus megoldást kínál. A testületi ülést követően az értékes szavazó pultok egyszerűen összeszedhetők és elzárhatók, míg a csatlakozok egy mozdulattal el rejthetők.  Esztétikus megjelenése miatt kiváló választás lehet műemléki környezetben is.

***

Műszaki megoldásaink műemléki környezetben

***

Beszerelhető álpadlóba, vagy beton padlóba is süllyesztődobozzal. Mivel a kinyitott fedél reteszelt, így a kábelekre nem lehet véletlenül sem rácsukni azt. Ez a kivitel IP44 védettséget biztosít és különböző szerelvények fogadását teszi lehetővé. A doboz megfelel az IEC 60670-1, IEC 60670-23 és IEC 60884-es szabványoknak.

 

Szólj hozzá!