Találkozzunk az Okos Város Konferencián!

 

2017. május 25-én (csütörtökön) az Europa Congress Centerben kerül megrendezésre az idei Okos Városok Konferencia. A jeles eseményen cégünk támogatóként és előadóként is képviseli magát.

 

A Konferencia célja bemutatni, hogy okos város fejlesztéseket tekintve melyek a kormányzat központi szakmai iránymutatásai és finanszírozási lehetőségei, melyek az elérhető hazai és nemzetközi megoldások, és milyen szakmai tanácsokat kell megfontolni egy önkormányzati „okos város program” tervezése és lebonyolítása esetében. Az esemény alkalmat ad arra, hogy összehozza a megoldások iránt érdeklődő városvezetőket és szállítókat, valamint a központi közigazgatás szakembereit.

 

deuch

A 09:30-kor kezdődő megnyitót követően Dr. Deutsch Tamás, miniszterelnöki biztos tart előadást a “Digitális Jólét Program 2.0” címmel, melyet Csepreghy Nándor, parlamenti államtitkár előadása követ “MVP – és az Okos Városok” címmel. A részletes programról, a további előadókról, valamint az izgalmasnak ígérkező délutáni szekcióülésekről a  konferencia weboldalán olvashat részletesen.

okosvaros.infoter.eu

 

 

A konferencia szüneteiben keresse fel a Globomax szakmai pultját!

egyetem-0001_25321349954_o

 

A délutáni szekció ülések közül külön figyelmébe ajánljuk  cégünk vezetőjének, Amberger Árpád vezérigazgató úrnak az előadását  “Önkormányzati TV – a városvezetés új marketingeszköze” címmel, melyet a 15:30 – 17:00 között megrendezett “Technológia – kicsik” szekcióban tud meghallgatni.

 

 

 

 

Az Okos Város Konferencián egy komoly meglepetéssel is készülünk.

Tudjon meg további részleteket május 25-én (csütörtökön) 08:00 után a Facebook oldalunkon!

fb.com/globomax.hu

]

 

Szólj hozzá!