Elege van a kocsmai beszélgetésekből?

Vezesse úgy az üléseket, ahogy már több, mint 200 hazai polgármester, közgyűlési elnök!

Egy korszerű elektronikus közgyűlési rendszer nélkül gyakran egymás szavába vágnak a képviselők. El-elfelejtik felemelni a kezüket szavazáskor. Vita lehet abból, hogy ki következik szólásra, és nehéz jegyzőkönyvet készíteni az elhangzottakból.

Ugye érezte már azt a kényelmetlen érzést, minta kifolyna a kezéből az ülés vezetése?

Parttalanná, hosszúvá válnak a viták, és egyre nehezebb kézben tartani az ülés hatékony vezetését. Ha pedig a napirend végén a szavazások sem gyértelműek, az már maga a pokol.

Szerencsére minderre már van megoldás.

A Mikrovoks rendszer fejlesztésének több, mint két évtizedes tapasztalata garancia arra, hogy mindenre megoldást nyújt, ami csak egy ülés vezetése kapcsán felmerülhet. Nem lehet véletlen, hogy az összes fővárosi kerületi képviselő testület, valamint 22 Megyei Jogú Város közgyűlése kivétel nélkül MIKROVOKS rendszerrel dolgozik.

Még nem próbálta? Akkor most van itt az ideje!

Ön csak megadja, az igényét, hogy mikor lesz a következő testületi ülés, ahol élesben ki szeretné próbálni, a Mikrovoks rendszert.A feladat és a felelősség a miénk!

Kollégáink mindent előkészítenek és biztosítanak a testületi ülésre, ami garantálja, hogy gyorsan, hatékonyan, le tudja vezetni a testületi ülést.

20110405 003-2

captcha

elerhetoseg_2