20 éve az önkormányzatok szolgálatában!

Globomax név garancia arra, hogy kiváló eszközöket és szolgáltatásokat nyújtunk az önkormányzati döntéshozatali folyamatok támogatására..

...több mint 200 jelenleg is működő referenciával rendelkezünk..

Termékeink, melyek megkönnyítik a hivatali munkát..

MikroVoks Szavazatszámláló Rendszer

A jelenleg kapható legkorszerűbb, integrált testületi rendszer, amely nem csak önkormányzati testületek, de más demokratikus és tőkearányos döntéshozatali testületek munkáját szolgálja ki..

Mikrokam Robotkamerás Rendszer

A modulárisan felépülő rendszerhez olyan szolgáltatások kapcsolhatók, mint a szavazás lebonyolítása, elektronikus archiválás, Broadcast minőségű kimenetek biztosítása…

SEQUENCE Ügyfélhívó Rendszer

Az ügyfélirányító rendszer használható minden olyan helyen, ahol a lakosság ügyeinek intézése folyik, és a sorban állás hagyományos módon elkerülhetetlen…

Elektronikus Döntéstámogató Rendszer

A Mikrovoks-EDtR egy egyszerűen telepíthető és könnyen kezelhető szoftver, kifejezetten az önkormányzatok és hivatalok részére.

Önkormányzati TV, Média Szerver

Az internetes technológia napjainkban már lehetővé teszi, hogy mind az élő adás, mind a korábbi testületi ülések bárhol a világon, bármikor megtekinthetők legyenek…

Teremhangosítás

Felajánljuk segítségünket teremhangosítási feladatokban, hangfelvételek készítésében, forduljon hozzánk bizalommal rendszerépítési, felújítási terveinek kidolgozásában és azok megvalósításában..

Néhány referenciánk a teljesség igénye nélkül

Budapest Főváros

A Budapest Főváros Közgyűlései mindig kiemelt sajtóérdeklődés mellett zajlanak. Az Önkormányzati TV oldalon nem csak a Közgyűlés munkáját követhetik élőben az újságírók és az érdeklődők, hanem pld. a Főpolgármester városházán tartott sajtótájékoztatóit is. A felvételek és az archív anyagok az Önkormányzati TV oldalon hozzászólások szerint is visszakereshetők

Tovább a referenciákra..

Miskolc Megyei Jogú Város

Miskolc Megyei Jogú Város választott képviselői 2007-óta használják a MikroVoks szavazatszámláló és konferencia rendszerünket. A Város vezetői elkötelezettek az önkormányzati transzparencia mellet, 2013 márciusa óta MikroVoks robotkamerás rendszer segítségével élőben közvetítik a városi közgyűlés munkáját.

Tovább a referenciákra..

Józsefváros

Józsefváros követendő példát mutat a hatékony Önkormányzati kommunikációban. Az elsők közt döntöttek arról, hogy az Interneten élőben közvetítik a Képviselő-testület üléseit. Büszkék vagyunk arra, hogy a leggyorsabban fejlődő kerületben a képviseleti demokráciát Globomax rendszerek támogatják.

Tovább a referenciákra..

Követendő példa, amire mi is büszkék vagyunk!

Tarjáni István Biatorbágy Polgármestere

Amberger Árpád

Vezérigazgató

Víziónk, jövőképünk

Víziónk, azon jövőképünk teljesülése, hogy nincs olyan tízezer lakosnál nagyobb hazai település, amelynek önkormányzata ne ismerné a Globomax-ot. Ezen túlmenően ne tudná saját tapasztalatai, vagy ismerős önkormányzati vezetők beszámolói alapján teljes bizonyossággal, hogy a Globomax név garancia arra, hogy kiváló eszközöket és szolgáltatásokat nyújt az önkormányzati döntéshozatali folyamatok támogatására. Bármit is teszünk, mindig a rendszerváltás óta elért piacvezető pozíciónk és kiválóságunk megőrzését, folyamatos jobbítását tartjuk szem előtt.

Előzmények

Az önálló fejlesztő, gyártó, tevékenység eredményeként saját termékeink köre évről évre bővül. A meglevő termékek hardverét folyamatosan fejlesztjük, a programok szolgáltatásait bővítjük. Cégünk által nyújtott szolgáltatásokat egyre több megrendelő veszi igénybe.

Szakmai eredmények

A Globomax 1995-ben Kft. formában alakult meg. 2000 áprilisa óta a Globomax 100%-os magántulajdonban van. Tulajdonosai kivétel nélkül a dolgozók, ill. a céggel közvetlen munkakapcsolatban álló magánszemélyek. 2002-ben saját tulajdonú, budapesti telephelyet vásárolt a cég, amelyet folyamatosan fejleszt, bővít a tevékenység és a szervezet igényei szerint. 2008-ban a cég fejlődése során kinőtte a kis földszintes épületet, és emeletráépítéssel egy tágasabb korszerűbb, európai munkakörülményeket biztosító telephelyet alakítottunk ki. 2011 októberében a jogutódlással történő átalakulás keretében megalakult a GLOBOMAX Zrt.

Amennyiben kérdése lenne rendszereinkkel kapcsolatban, bátran keresse kollégáinkat..

Turi Sándor

Kereskedelmi igazgató

+36 (30) 924-96-34

torok.janos@globomax.hu

Török János

Vezérigazgató helyettes

+36 (30) 911-24-75

Németh István

Területi értékesítési vezető

+36 (30) 998-36-99

huszti.benjamin@globomax.hu

Huszti Benjamin

Területi értékesítési vezető

+36 (30) 581-39-91