Kerülje el a “papírrengeteget”!

Jelenítse meg publikus adatait az interneten a szoftver segítségével!

Kipróbálom a 30 napos próbaverziót, kötelezettség nélkül!

MikroVoks kapcsolat

Az előkészített ülés anyag átadható szavazásra a MikroVoks rendszerbe!

Rugalmas jogosultsági rendszer

Szerepkör alapú, többszintű, részletes jogosultsági rendszer

Beterjesztések, ülések

Beterjesztések (előterjesztések), ülések rögzítése, azokról PDF formátumú kivonat készítési lehetőség.

Döntések nyilvántartása, publikálása

Döntések rögzítési lehetősége. Tárolható adatok az alap adatok mellett: hatáidők és felelősök, kapcsolódó ülés és napirendi pont.

Jelentés és beszámoló készítés

Felelősök, hivatali felelősök jelentéseinek elkészítési lehetősége, igény szerint akár kétlépcsős rendszerben (jelentés megírása + jóváhagyás).

Webes felület

Böngészőn keresztül akár távolról is elérhető nincs szükség egyéb telepítendő programra.

MikroVoks kapcsolat

Sokéves fejlesztés eredményeképpen, a korábban EDtR néven ismert szoftverünk, valamint a 2008-ban „Magyar Termék Nagydíjat” elnyert Mikrovoks Szavazatszámláló és Konferencia Rendszerünk egyre közelebb került egymáshoz, és ma már a két rendszer képes egymással együttműködni. Mivel az EDtR az ülések előkészítésében, valamint a meghozott döntések nyilvántartásában és a végrehajtási folyamatok követésében nyújt segítséget, a Mikrovoks pedig e két szakasz között, vagyis a döntések meghozatalában, ezért alkalmassá tettük a két rendszert arra, hogy egyben tudja kezelni a teljes folyamatot. Ebből ered az, hogy az EDtR legújabb változatát „Mikrovoks-EDtR”-re kereszteltük, mely egy önmagában is teljes értékű és működőképes szoftver, de szorosan együtt tud működni a Mikrovoks rendszerünkkel.

Rugalmas jogosultsági rendszer

Külön adminisztrációs felület rendszer szinten (legfelsőbb jog), illetve szervezeti (pl. önkormányzati) szinten. Döntéshozók (testületek, bizottságok, stb.) és azok taglistájának rögzítése. Szerepkör alapú, többszintű, részletes jogosultsági rendszer. A jogosultságok kiosztása döntéshozónként is lehetséges, így korlátozni lehet, hogy ki milyen döntéshozó adataihoz férhet hozzá, milyen módon. Törzsadattárak, amelyek a szoftver telepítésekor már fel vannak töltve alap adatokkal, de ezek szabadon módosíthatók, törölhetők, illetve a törzsadattárak bővíthetők. Ilyen törzsadattár például a döntés típusok (határozat, rendelet, javaslat, stb.), szöveges határidők (folyamatos, értelem szerint, stb.), döntés kategóriák (adóügyek, városfejlesztési ügyek, stb.)

A törzsadattárak (jogosultságtól függően) menet közben is bővíthetőek. Ha valaki éppen egy új döntést rögzít a rendszerben, és olyan kategóriába szeretné sorolni, ami eddig még nem létezett, akkor helyben bővíteni tudja a törzsadattárat anélkül, hogy meg kellene szakítania a döntés rögzítését.

A programba való sikeres bejelentkezések és sikertelen bejelentkezési kísérletek naplójának megtekintési lehetősége. Rendszergazdai üzenet küldési lehetőség minden bejelentkezett felhasználó részére (hasznos például karbantartás előtt kérni a felhasználókat, hogy függesszék fel a munkát).

BETERJESZTÉSEK, ÜLÉSEK

Beterjesztések (előterjesztések) rögzítése, azokról PDF formátumú kivonat készítési lehetőség. A rögzítési folyamat kétlépcsős: egy felhasználó rögzíti, egy másik felhasználó jóváhagyja (megfelelő jogosulság kell hozzá). A rendszerben rögzített beterjesztések szűrési lehetőségekkel listázhatók ki. Ülések (testületi vagy bizottsági) előkészítésének, a napirendi pontok megtervezésének lehetősége.

A napirendek lehetnek nyíltak vagy zártak, hozzárendelhető a kapcsolódó beterjesztés, kapcsolódó dokumentumok csatolási lehetősége, a napirendi pontok sorrendje módosítható.

A napirendi pontokhoz javaslatok rögzíthetők, esetlegesen alternatívák kezelésének lehetőségével, illetve határidők és felelősök megadásával. A javaslatok, alternatívák és felelősök sorrendje is bármikor módosítható.
Párhuzamos munka: egy adott ülés napirendi pontjait egyszerre akár több felhasználó is rögzítheti párhuzamosan, meggyorsítva ez által az előkészítési folyamatot.

Az ülés előkészítése után meghívó készítési lehetőség PDF formátumban, amely email-ben vagy kinyomtatva postai úton is kiküldhető az érintetteknek.
Az előkészített ülés teljes anyagának átadási lehetősége a Mikrovoks szavazatszámláló és Konferencia Rendszerbe. A Mikrovoks-sal lehetőség van az ülés teljes menetét jegyzőkönyvezni (beleértve a hangfelvételeket is). Az ülés után a meghozott döntések átvihetők a Mikrovoks-EDtR rendszerbe.

DÖNTÉSEK NYILVÁNTARTÁSA, PUBLIKÁLÁSA

Döntések rögzítési lehetősége. Tárolható adatok az alap adatok mellett: hatáidők és felelősök, kapcsolódó ülés és napirendi pont, a döntés meghozatalának körülményei (ülés dátuma, formája, szavazatok száma, névszerinti szavazási eredmények), kapcsolódó döntések, csatolt dokumentumok, felülvizsgálatok és jogorvoslatok, kulcsszavak (a későbbi hatékony visszakereséshez).

A döntésekről kivonat készíthető PDF formátumban. Döntések gyors visszakeresési lehetősége tetszőleges szempontok szerint. A gyakran használt keresések rögzíthetők úgynevezett gyorskeresésként, amelyek egy kattintásra lefutnak és az eredmény azonnal megjelenik. Ellenőrzési lehetőség a döntések sorszámainak szakadását illetően (azaz, megszakadt-e valahol a döntések sorszámozása, van-e hiányzó döntés).

A döntések publikálásának lehetősége a www.hatarozatok.hu weboldalra, valamint a város saját honlapjára (ez utóbbi egy egyszeri, minimális programozói munkát jelent a weboldalon).

Egyszerre akár egy egész év döntései is publikálhatók néhány kattintással, időt spórolva ezzel.

JELENTÉS ÉS BESZÁMOLÓ KÉSZÍTÉS

Felelősök, hivatali felelősök jelentéseinek elkészítési lehetősége, igény szerint akár kétlépcsős rendszerben (jelentés megírása + jóváhagyás). A döntések végrehajtásainak és a felelősök jelentéseinek gyors áttekintési lehetősége.
Beszámoló készítési lehetőség a döntéshozó számára a végrehajtott döntésekről.

Kiválasztható, hogy mely döntések kerüljenek bele a mostani beszámolóba, és melyek fognak belekerülni egy későbbibe. A beszámoló készítése igény szerint kétlépcsős is lehet (beszámoló elkészítése + jóváhagyás).

A rendszerben rögzített beszámolók szűrési lehetőségekkel listázhatók ki.

 

ülés előkészítés

Telepítés, elérhetőség, kezelőfelület

Egyszerű szoftver telepítés, amelyet csak egyetlen számítógépen (egy szerveren) kell elvégezni. Egyszerű, egykattintásos frissítési lehetőség az interneten keresztül.

Böngészőből használható szoftver, így a munkaállomásokon nincs szükség külön szoftver telepítésére. Adott esetben lehetőség van arra is, hogy a képviselők, felhasználók akár otthonról is hozzáférjenek a szoftverhez és használhassák azt.

Több szervezet (pl. önkormányzat, hivatal, intézmény) kezelésének lehetősége, amelyek 100%-osan el vannak szeparálva egymástól. Ideális megoldás kistérségek, körjegyzőségek számára, mivel csak egy szerver üzemeltetésére van szükség, amire a Mikrovoks-EDtR fel van telepítve, és az egyes önkormányzatok interneten keresztül férhetnek hozzá a szoftverhez (internetes böngészővel).

Átlátható, egységes kezelőfelület. Beépített villámtanfolyamok, amelyek interaktív módon vezetik végig az új felhasználókat a szoftver egyes funkcióin.

Felkeltette az érdeklődésemet, tájékoztatást kérek a termékről!

Friss híreink