20 vjet në shërbim të bashkive!

„Emri Globomax është garanci, qe me mjetet dhe sherbimet qe ofron mbeshtet bashkite ne marrjen ne vazhdimesi te vendimeve te tyre”

Kush Jemi Ne

Histori e shkurtër e firmës

Globomax Kft. filloi në 1995 si sipërmarrje e vogël klasike. Falë sukseseve të mëparshme që nga 2002, zhvillon produktet dhe shërbimet e saj ne qendren e vet ne Budapest. Ne 2008 firma arriti suksese aq te medhaja sa i duhej te zgjeronte ndertesat aktuale, me shtimin e kateve duke realizuar nje ndertim me cilesi te larte qe i pergjigjet normave dhe kerkesave europiane. Ne 2011 firma ndryshon formen e aktivitetit dhe nga ky moment funksionon si shoqeri aksionere. Firma Globomax Zrt. eshte100% firme private. Te gjithe aksioneret e shoqerise jane puntore te firmes ose jane persona te lidhur direkt me aktivitetin e firmes.

Sukseset profesionale

Si rezultat i zhvillimit profsional, prodhimit dhe inovacionit, produktet tona personale shtohen nga viti ne vit. Produktet ekzistuese dhe hardveri i tyre eshte gjithmone ne zhvillim dhe sherbimet qe ofrojne softeret e tyre jane gjithmone ne zgjerim. Si rezultat i ketyre perfeksionimeve, sherbimet qe ofron Firma jone jane te kerkueshme jo vetem ne Hungari por edhe ne shtetet fqinje.

Vizioni yne dhe planet ne te ardhmen

Vizioni yne eshte i njejte me planet ne te ardhmen. Ne jemi te vendosur , qe asnje bashki me mbi dhjete mije banore te mos njihet me produktet dhe sherbimet e Globomaxit, dhe perpiqemi per te gjithe drejtuesit e qytetit dhe drejtuesit e bashkive duke u bazuar ne pervojat personale, te jete e natyrshme, qe emri i Globomaxit eshte garanci per sherbimet dhe produktet, te cilat ofrojne nje perkrahje te efektshme ne marrjen e vendimeve te bashkive  dhe zbatimin e tyre.
Pavaresisht se cfare bejme, gjithmone kemi parasysh te ruajm dhe perfeksionojme ne vazhdimesi tregun.

Prodhimet tona

SISTEMI I NUMERIMIT TE VOTAVE MIKROVOKS

Për momentin është sistemi më modern dhe i integruar i disponueshëm, që shërben jo vetëm në punën e organeve qeveritare, por edhe në vendimmarrjet kapitale të organeve të tjera demokratike.

SISTEMI ME KAMER ROBOT MIKROKAM

Në sistemin modular lidhen shërbime të tilla, si kryerja e votimit, arkivimi elektronik, duke siguruar transmetime të cilësisë Broadcast.

TV E BASHKISË

Në ditët tona teknologjia internetit bën të mundur, që të gjithë transmetimet live, të gjithë takimet e mëparshme të bordit kudo në botë, mund të shikohen në çdo kohë.

FONIA E SALLËS

Ne ofrojmë ndihmën tonë në foninë e sallës, në përgatitjen për inçizim audio, ju lutem kontaktoni me ne për zhvillimin dhe zbatimin e planeve të ndërtimit dhe rinovimit të sistemit.

Kontakt